9 najbolj popularnih zimski pripomočkov, ki jih morate imeti!

Večkrat v trgovinah in televizijskih prodajah zasledimo stvari, katere nam bi zagotovo kmalu po nakupu samo zasedale prostor v našem domu in bi jih prelagali iz enega kota v drugega, dokler ne bi pristale na kakšnem prodajnem portalu ali na podstrešju ali shrambi v kleti. Veliko zanimivih in tudi veliko v prejšnjem stavku opisanih predmetov pa lahko zasledimo v predbožičnem času. Takrat veljajo namreč mrzlice za nakupe, za darilca. Veliko zanimivih pripomočkov za zimo pa smo videli v nedavnem decembru. Ti pripomočki vam bodo prišli še kako prav v zimskem, hladnem vremenu. Naj vam predstavim nekaj popularnih zimskih pripomočkov, ki jih morate imeti.

Ježek za ogrevanje stopal

Ta zanimivi pripomoček ne potrebuje opisa, ker … samo poglejte! Iiiiiiii, ježek, ki ogreva stopala? Ga že dodajam v nakupovalno košarico.

Vir slike: Amazon

Ultimate Slanket – odeja z rokavi

Če še je nimate, morate za zimske večere pred televizorjem imeti takšno odejo z rokavi. Vaš izgovor, da se ne premaknete iz kavča ob gledanju vaše najljubše nadaljevanke.

Vir slike: Amazon

Izjemno debela odeja iz vozlov bombažnih cevi

Ta izdelek je najprej ugledal svet na Instagramu (sledite nam tudi na Instagramu – Remax Slovenia). Prepričani smo, da bo pritegnil vašo pozornost kakor je pritegnil tudi našo. Pogledate si pa lahko tudi video, kako se to čudo naredi. Če najdete material za izdelavo, nas o tem obvestite 😉

 

Jušna biblija

Kaj je bolje v hladnem dnevu kot nekaj tople juhe? Vodnik za juho vam nudi več kot 200 različnih receptov za kakršnokoli juho, ki si jo vaše srce želi, seveda!

Slika Vir: Barnes & Noble

Pammy Panda USB žični grelniki za delo z računalnikom

Ostanite srčkani in topli s temi malimi pandinimi rokavičkami, ki vas ohranjajo v stilu in toplini v teh hladnejših dneh v pisarni.

Vir slike: SMOKO

Huggaroo grelna blazinica za vaš vrat

Odstranite stres iz svojega življenja, vsaj za kratek čas, če ne gre drugače – ne mislite, samo kupite! Ta grelec za vrat vas bo sprostil, saj nudi toplino za vaša vratna vretenca in hkrati rahlo aromaterapijo sivke.

Vir slike: Amazon

Krpa za kopalnico katero kar obujete

Po prhanju ali kopeli je zagotovo potrebno obrisati mokra tla kopalnice. Zakaj ne bi krpe za brisanje kar obuli in se premikali z njo po kopalnici. Strah, da bi med brisanjem mokrih tal zdrsnili je odveč, hkrati pa vas tudi ne bo zeblo v noge, saj ne boste stopili na mrzle kopalniške ploščice. Odlična zamisel.

Vir slike: Amazon

Ogrevana odeja iz pliša – Sherpa

Izjemno mehka in ogrevana odeja. To lahko kombiniramo v ležanju v dvoje na kavču ob gledanju vašega najljubšega romantičnega filma.

Vir slike: Vermont Country Store

 

Vroč piškot grelec za vašo kavo

Če pa to ni čudovita rešitev, da na mizi v pisarni ohranite temperaturo vaše kave ali čaja? Ta orjaški topli piškot, ki se ne stopi ohranja vašo toplo pijačo v zimskih hladnih delovnih dneh v pisarni ves čas pri prijetni topli temperaturi.

Vir slike: Amazon

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top