Izrezovanje buč in dekoracija za noč čarovnic

Jeseni se pojavi kar nekaj tradicij: jabolčni sok, trgatev, mošt, kostanjev piknik, pite, festivali in seveda, noč čarovnic ter izrezovanje buč! Če imate v planu izrezati kakšno bučo, vam dajemo na voljo nekaj idej, s katerimi boste lažje začeli.

Za enostavnejše ustvarjanje vzorca uporabite rezalnik piškotkov. Na bučo položite rezalnik piškotkov, nato pa ga s kladivom v bučo zarežite do polovice. Odstranite rezalnik piškotkov, izrezljajte obliko in ponovite na drugem delu buče.

Zato, da bi svoji izrezljani buči dodali nekaj dodatnega čara, na njo z vročim lepilom obesite svetleče trakove. Nekaj dodatnih idej lahko najdete tukaj.

Risanje na bučo je še ena možnost, kako bučo dejansko okrasiti. Dodate lahko tudi kakšen citat z jesensko tematiko ali pobarvate bučo, da bo videti kot vaš najljubši risani lik. Pri barvanju buče ne pozabite na akrilne barve, da zagotovite trajne rezultate.

Naredite sijočo bučo! Bučo pobarvajte z lepilom (osnovno obrtno lepilo bo delovalo v redu), nanj posujte bleščice in postopek ponovite. Potem ko se buča posuši, otresite presežek bleščic, ki se buče niso prijele.

In seveda, vedno obstaja rezbarjenje. Morda že sodelujete z RE/MAX posrednikom glede prodaje vašega doma? Ta vzorec je odličen način, da pritegnete pozornost potencialnih kupcev.

Tukaj lahko prenesete to predlogo za izrez buče.

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top