7 nasvetov za hitro čiščenje pred prihodom gostov

Brez dvoma boste želeli, da bo vaš dom med počitnicami izgledal najbolje za družino in prijatelje, ki pridejo na obisk. Tukaj je nekaj nasvetov za čiščenje, da zmanjšate čas, ki ga boste porabili za to, da se bodo stvari bleščale.

1. Tesni koti stanovanja

Za čiščenje težko dostopnih koto si ni potrebno mazati komolcev in se pretegovati v vse mogoče položaje. Zobna ščetka je veliko bolj učinkovita.

2. Glava tuš slušalke

Napolnite plastično vrečko s kisom, jo ​​zavežite okoli glave tuš slušalke in pustite čez noč, da se vodni kamen, ki se je nabral na glavi tuša raztopi. Učinkuje tudi krpa, ki jo predhodno namočite v kisu in jo nato tesno ovijete okrog glave tuš slušalke.

3. Uporabite mikrovalovno pečico

Sok sveže stisnjene limone dajte v majhno posodo z vodo in v mikrovalovni pečici približno pet minut segrevajte na največji moči. Vonj limone odstranjuje stare vonjave po hrani, prav tako pa zrahlja morebitno zasušeno umazanijo na notranjih stenah mikrovalovne pečice.

4. Garažna tla

Ne trudite se pometati – sesalec ali pihalnik za listje bo to opravil veliko hitreje.

5. Dlaka hišnih ljubljenčkov na pohištvu

Gumijaste rokavice za pomivanje posode so lahko pravi magneti za dlako hišnih ljubljenčkov. Nadenite si gumijaste rokavice in narahlo podrgnite in preletite pohištvo. Tako lahko pustite sesalec v omari.

6. Stropni ventilator

Da se izognete padanju prahu in mrtvih hroščev iz stropnega ventilatorja, uporabite staro prevleko za vzglavnik, za čiščenje ventilatorja. Čiščenje boste opravili krilo po krilo. Prevleko potisnite čez krilo in ga počasi povlecite nazaj. Prevleka za vzglavnik bo potem zajemala umazanijo.

7. Stranišče

V straniščno školjko nasujte žlico citronske kisline in pustite nekaj minut, da citronska kislina naredi svoj piling na vaši školjki. Tako vam ne o treba preveč drgniti straniščne školjke. Pilingi citronske kisline, tako da vam ni treba.

Iščete dom, ki bi za praznike lahko ustrezal celotni družini? Poiščite lokalnega RE/MAX posrednika, ki vam lahko pomaga.

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top