Kako kupiti nepremičnino iz udobja vašega doma

Ne gre samo za nakup nepremičnine, gre za prihodnost vas in vaše družine.
V kolikor imate ob sebi RE/MAX nepremičninskega posrednika, vam ni potrebno čakati, da bi pričeli – vaša prihodnost se začne zdaj.


Začetni posvet preko video klica

Kako kupiti nepremičnino iz udobja vašega doma - začetni posvet preko video klica

Vaš RE/MAX posrednik bo organiziral virtualno srečanje, na katerem vam bo predstavil proces nakupa vaše nepremičnine, skupaj bosta določila za vas pomembne kriterije nepremičnine in cenovni okvir.

Kot lokalni strokovnjak, RE/MAX posrednik dobro pozna lokalno območje in razpolaga z informacijami o lokaciji nepremičnin, ki vas zanimajo.

RE/MAX posrednik vas bo pomagal usmerjati v postopku nakupa in vam pomagal pridobiti informacije, ki vam bodo pripomogle pri sprejemanju odločitev.


Iskanje nepremičnine iz udobja svojega doma

Kako kupiti nepremičnino iz udobja vašega doma - iskanje nepremičnine iz udobja svojega doma

Vaš RE/MAX posrednik bo v bazi poiskal vse primerne nepremičnine, ki ustrezajo vašim kriterijem in vam jih posredoval po elektronski pošti. S pomočjo video klica bosta preverila vaš ožji izbor.

RE/MAX posrednik ima dostop do informacij o prodaji vseh nepremičnin na vašem območju, ne zgolj samo teh, ki jih prodaja sam. To pomeni, da se elegantno izognete usklajevanju s 15-timi različnimi posredniki in s tem prihranite sebi veliko časa.

RE/MAX posrednik vam bo s pomočjo kreativnih rešitev priskrbel ustrezno virtualno predstavitev nepremičnin, ki vas bodo zanimale.

Takoj, ko se omejitve in ukrepi za preprečevanje širjenja virusa sprostijo, bo vaš RE/MAX posrednik poskrbel za oglede izbranih nepremičnin v živo. Pri tem bo še vedno upošteval ustrezno zaščito in razkuževanje.


Sprejmite odločitev in se pogodite za najboljšo ceno

Kako kupiti nepremičnino iz udobja vašega doma - sprejmite odločitev in se pogodite za najboljšo ceno

Ko si boste ogledali vse potencialne nepremičnine osebno ali preko virtualnih ogledov, bosta z vašim RE/MAX posrednikom pretehtala vse možnosti in pripravila konkurenčno ponudbo za izbrano nepremičnino.

RE/MAX posredniki imajo na voljo orodja, s pomočjo katerih lahko izvedejo postopek pogajanja in oddaje ponudbe transparentno in v elektronski obliki.

Aktivnosti, povezane s pogajanji, so zahvaljujoč digitalizaciji postale lažje in hitrejše.


Sprejmite odločitev in najboljšo ponudbo

Po končanem zbiranju ponudb potencialnih kupcev vam bo RE/MAX posrednik pomagal pri pogajanju, pri pregledu ponudb in izbiri najprimernejše nakupne ponudbe.

RE/MAX posredniki imajo dostop do sodobnih tehnologij, ki omogočajo, da se veliki del postopka prodaje opravi na daljavo.

Ne samo, da so takšni postopki prodaje varnejši za vas in vašo družino, takšni postopki prodaje so tudi učinkovitejši in enostavnejši.


Podpišite in proslavite!

Kako kupiti nepremičnino iz udobja vašega doma - podpišite in proslavite

Ko je vaša ponudba sprejeta, bo RE/MAX posrednik poskrbel za uspešen zaključek postopka in hkrati poskrbel za varnost in zdravje.

Po končanem postopku nakupa je čas samo še za proslavljanje in seveda pripravljanje na selitev. RE/MAX posrednik vam bo pomagal tudi pri potrebnih poprodajnih aktivnostih.

Sedaj je bolj kot kdajkoli pomembno, da pri nakupu vašega novega doma zaupate profesionalnemu strokovnjaku.

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top