Na vrhu tudi v letu 2020: RE/MAX se je ponovno uvrstil na prvo mesto franšize za nepremičninske posrednike v Franchize 500

RE/MAX si je to čast prislužil že osmo leto zapored.

RE/MAX je prva franšiza za nepremičninske posrednike, sodeč po raziskavi Franchise 500® 2020® revije Entrpreneur. RE/MAX je edna vodilnih franšiz storitev posredovanja nepremičnin, ki je v teh raziskavah že skoraj za desetletje prehitel konkurenčne znamke – to je že osmo leto zapored, ko je RE/MAX zasedel prvo mesto. »Priznanje v teh letnih raziskavah je dokaz za 125.000+ agentov v mreži RE / MAX, ki vsak dan izkazujejo odličnost. ” je povedal Adam Contos, RE/MAX CEO.

REMAX že osmo leto zapored na prvem mestu lestvice najboljših nepremičninskih franšiz

V letošnjo raziskavo Franchize 500 se je prijavilo več kot 1.100 franšiz. RE/MAX je bil izbran za najboljšo franšizo nepremičninskih posrednikov na podlagi različnih dejavnikov, vključno z rastjo, finančno močjo, stabilnostjo in močjo blagovne znamke.

“V novo desetletje prehajamo z veliko energije in zagona,” pravi Contos. “Osredotočeni smo na še bolj produktivno prodajo franšiz, dodajanje agentov in pomoč sedanjemu članstvu.”

Franchize 500 velja za najstarejšo in najcelovitejšo lestvico franšiz na svetu. Podjetja ocenjujejo po enakih merilih, vključno s stroški in pristojbinami, velikostjo in rastjo, podporo, močjo blagovne znamke in finančno močjo ter stabilnostjo.

RE/MAX je iz ene same pisarne, ki se je odprla leta 1973 v Denverju v Koloradu, prerasel v globalno nepremičninsko mrežo z več kot 125.000 prodajnimi sodelavci v več kot 110 državah in ozemljih.

Za več informacij o podjetju RE/MAX, LLC, ki gradi podjetja, obiščite nepremicninskiposrednik.si.

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top