Kako prodati nepremičnino iz udobja vašega doma

Prodaja vašega doma je pomemben mejnik v vašem življenju. V kolikor imate ob sebi RE/MAX nepremičninskega posrednika, vam ni potrebno čakati pričetka prodaje – vaša prihodnost se začne zdaj.

Začetni posvet preko video klica

začetni posvet preko video klica - prodati nepremičnino od doma na daljavo

Vaš RE/MAX posrednik bo organiziral virtualno srečanje, na katerem vam bo predstavil proces prodaje vaše nepremičnine in način kako tekom celotnega postopka, vse od začetka izvajanja ogledov do zaključka posla, zaščititi vaše zdravje in družino.

Pogovorili se boste tudi o vaših željah glede same prodaje, časovnih okvirjev in o tem, kako celoten proces narediti čim bolj enostaven in varen.


Odločite se za načrt prodaje nepremičnine iz udobja svojega doma

Po opravljenem virtualnem ali osebnem ogledu nepremičnine, boste skupaj s pomočjo RE/MAX posrednika določili primerno in konkurenčno ceno.

S pomočjo kreativnih rešitev bo vaš RE/MAX posrednik poskrbel za primerno virtualno predstavitev vaše nepremičnine širokemu krogu kupcev, brez da bi pri tem ogrozil zdravje vas in vaše družine.

Vaš RE/MAX posrednik pozna sodobne načine predstavitve nepremičnine, kljub temu, da si kupci fizično ne morejo ogledati nepremičnine; od panoramskih fotografij, do virtualnih ogledov s pomočjo moderne tehnologije.


Med izvajanjem ogledov, ostanite na varnem

Zahvaljujoč odličnim marketinškim pristopom lahko pričakujete redno obveščanje o stanju prodaje vaše nepremičnine.

Ko bo primeren čas, bo vaš RE/MAX posrednik poskrbel, da bo nepremičnina na voljo za ogled visoko motiviranim in resnim kupcem, ne zgolj radovednežem, ki bi želeli samo “malo pokukati“.

Skladno z aktualnimi varnostnimi ukrepi in smernicami bo posrednik poskrbel za razkuževanje površin in ustrezno zaščitno opremo potencialnih kupcev.


Sprejmite odločitev in najboljšo ponudbo

Po končanem zbiranju ponudb potencialnih kupcev vam bo RE/MAX posrednik pomagal pri pogajanju, pri pregledu ponudb in izbiri najprimernejše nakupne ponudbe.

RE/MAX posredniki imajo dostop do sodobnih tehnologij, ki omogočajo, da se veliki del postopka prodaje opravi na daljavo.

Ne samo, da so takšni postopki prodaje varnejši za vas in vašo družino, takšni postopki prodaje so tudi učinkovitejši in enostavnejši.


Proslavite!

Po zaključeni prodaji je čas za proslavljanje.

V kolikor boste potrebovali pomoč pri nadaljnjih aktivnostih, vam bo vaš RE/MAX posrednik stal ob strani.


Sedaj je bolj kot kadarkoli pomembno, da prodajo svoje nepremičnine zaupate profesionalnemu posredniku, in to kar iz udobja vašega doma!

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top