RE/MAX je že od leta 1973 svetovno znana zgodba o uspehu. Več kot 1,8 milijona strank RE/MAX-u vsako leto izkazuje svoje zaupanje. Tudi v Sloveniji je RE/MAX v dobrem letu postal vodilna mreža agencij na področju posredovanja z nepremičninami. Danes v Sloveniji noben drug ponudnik nepremičnin  ne pridobi in ne posreduje več nepremičnin kot RE/MAX. RE/MAX ima danes v Sloveniji več kot 80 nepremičninskih posrednikov in posrednic in deluje že v 14 agencijah. Trend za prihodnost RE/MAX-a tudi v Sloveniji kaže na hitro rast.

Uspeh temelji predvsem na enem ključnem dejstvu: nobena druga mreža agencij ne ponudi kupcu toliko številnih prednosti kot RE/MAX. Več ponudb, več storitev, večja učinkovitost, več angažiranosti. Ugodnosti so tako za kupce kot prodajalce, pa tudi za ostale naše stranke.

Rezultat so zadovoljni kupci, ki RE/MAX priporočajo naprej. Posledica tega je tudi, da se je vedno več posrednikov in posrednic priključilo RE/MAX-u. Z dobrim razlogom: več koristi za stranke pomeni konkurenčno prednost in s tem večji uspeh.

Pridružite se vodilnim v nepremičninski panogi in pričnite svojo kariero pri RE/MAX-u. Odgovore na vprašanja, zakaj vaše stranke pri RE/MAX-u lahko pričakujejo več, zakaj lahko kot član RE/MAX mreže dosežete večji osebni in poslovni uspeh in kaj je iz vaše strani potrebno za pričetek kariere pri RE/MAX-u, najdete na spletnih straneh RE/MAX-a.

Na naš skupni uspeh!