Izbor nepremičnin na obrobju naše prestolnice

Življenje v središču mesta je privlačno, toda zaradi naraščajočih cen in manjših prostorov, vse več kupcev vidi priložnost v nakupu nepremičnine na obrobju mest.

Za vas smo pripravili seznam aktualnih nepremičnin v bližini naše prestolnice, ki imajo odlično logistično povezavo do mesta in hkrati nudijo zasebnost ter stik z naravo.

1. Arhitekturno razgibana hiša s pogledom na Krim

Hiša se nahaja na zeleni in mirni lokaciji v Logu pri Brezovici in je od Ljubljane oddaljena le dobrih 10 minut vožnje. Prepričala nas je zaradi svoje arhitekturne zasnove in prostornosti. Zraven bivalnega dela nudi še trim sobo, savno in jacuzzi.


2. Hiša na mirni sončni lokaciji

Hiša v Moravčah si je svoje mesto na seznamu prislužila zaradi kvalitetnih in naravnih materialov. Nizko energetska hiša in njena lega, pri kateri sonce pozimi seva v notranjost in se ob vročih dneh skrije, pripomore k izjemno nizkim obratovalnim stroškom.


3. Sodobna pasivna hiša

Hiša se nahaja v naselju Žeje pri Sv. Trojici, na nadmorski višini 450 m, kar je nad višino megle tudi v zimskem času. Prepričala vas bo s sodobnim izgledom, velikim vrtom in odlično razporeditvijo prostorov.


4. Hiša v zavetju zdravilnih gozdov Rakitne

V zavetju zdravilnih gozdov Rakitne vas čaka resnično posebna hiša, ki vas bo navdušila predvsem z lego in notranjo opremo. Rakitna je znana je svojem blagodejnem podnebju, ki ga ustvarja mešanje sredozemskih in alpskih zračnih tokov. Najboljše pri vsem je to, da za vselitev potrebujete zgolj osebno prtljago!


5. Hiša z vrtom, notranjim bazenom in savno

Na zelo priljubljeni lokaciji v Radomljah se prodaja hiša, ki je zaradi svoje notranje razporeditve in dveh stanovanjskih enot primerna za bivanje večje ali celo večgeneracijske družine.


Celotna ponudba nepremičnin v okolici Ljubljane je na voljo na POVEZAVI.

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top