RE/MAX Evropska konvencija 2019 na Mallorci

Tradicionalna RE/MAX Evropska konvencija, ki se je odvijala od 16.-19.oktobra 2019 je tokrat potekala na Mallorci. V čudovitem ambientu RE/MAX Village so se povezovali nepremičninski akterji iz cele Evrope ter sveta ter delili dobro prakso, ki omogoča razvoj nepremičninske branže v Evropi.

REMAX Evropska konvencija 2019 - Mallorca

Osrednja tematika se je nanašala na povečanje kvalitete storitve za stranke ter na nove standarde, ki jih je RE/MAX Evropa postavila kot vodilo svojim posrednikom in vodjem agencij. 

RE/MAX Slovenija - ekipa na Mallorci

Nepremičninski posredniki so bili enotnega mnenja, da je ta posel namenjen tistim, ki delajo s srcem ter jih vodi le dober namen. 

Velik poudarek je bil tudi na pomembnosti tehnologije pri delu posrednika, pri trženju nepremičnin in promociji. Delo posrednika bo zaradi našega časa zmeraj pomembnejše in ni strahu, da bi tehnologija to storitev zamenjala. Res pa je, da bodo posredniki s sodobno tehnologijo lahko zamenjali posrednike brez dobre tehnologije.

Ekipa RE/MAX Slovenija in Mihchael Polzler

Michael Polzler, direktor RE/MAX Evrope je predstavil tudi neverjetno rast RE/MAX-a v Evropi, saj se še zmeraj ter vedno bolj predstavlja št. 1 v nepremičninskem segmentu v Evropi. 

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top