5 trikov, ki vam bodo v prihajajoči jeseni pomagali hitreje prodati vaš dom

landscape-1441745107-fall-home-welcome-mat.jpg

V vsakem letnem času obstajajo določeni triki kako pripraviti svojo nepremičnino na prodajo in da je privlačna kakor skledica z domačimi dobrotami. Mi vam ponujamo nekaj nasvetov, kako pripraviti svojo nepremičnino na prodajo v prihajajoči jeseni.

Osvetlite nepremičnino

Krajši dnevi in daljše sence so razlog , da smo malenkost bolj previdni pri naravni svetlobi in da moramo dodati več umetne svetlobe, tam kjer je potrebna. Zamenjajte najprej vse pregorele žarnice v notranjosti vašega stanovanja in okrog vaše hiše. Oglede nepremičnine si planirajte zgodaj popoldan, saj sonce prej zaide. Če poskrbite za dovolj osvetlitve, bo dom tudi prijaznejši za morebitne nove kupce oz. lastnike.

Pograbljajte listje na dvorišču

Poskrbite, da se bo videla vaša dovozna pot in potka, ki vodi do vašega vhoda. Naj vaše dvorišče ne prekriva plast odpadlega listja. Počistite listje z dvorišča in porežite ter odstranite kakšne ovele rastline, veje, ali posušene cvetove. Poskrbite tudi za porezano živo mejo. S tem nasvetom lahko tudi pridobite nekaj naravne svetlobe na vaši parceli.

Pospravite igrače

Pospravite vse poletne igrače, otroška kolesa in kakšne viseče mreže, saj ni več sezona za njih. Na dvorišču lahko pustite prenosen žar. Lepo očiščeno dvorišče in očiščen žar lahko hitro da potencialnemu kupcu vedeti, da za svojo nepremičnino lepo skrbite.

Naj žari

Če imate doma kamin v katerem prostoru, sedaj je pravi čas, da zaživi. Seveda ne želite sprožiti požara, če imate odprti kamin, ko boste pustili ogenj izpod nadzora, ko si bodo potencialni kupci ogledovali okolico ali druge sobe, je pa čas, da ga lepo počistite. Ni potrebno vsakič prižigati kamina, naj le bo res lepo počiščen, da se zasveti, da zažari.

Vonj po pecivu

Ne skrbite, ni vam potrebno pred vsakim ogledom peči peciva. Bo že dovolj, če boste prižgali kakšne dišeče svečke, morda z vonjem po pečenem jabolku in cimetu, saj bo to dodalo domač občutek potencialnim kupcem.

Če iščete več takšnih nasvetov, predlagamo, da nam sledite na Facebook, kjer redno objavljamo podobne nasvete, ki niso koristni samo za prodajalce, ampak tudi za vsak dan. V primeru, da pa želite svoj dom prodati, poiščite svojega posrednika na naši spletni strani www.re-max.si

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top