Pretvorite svoj dom v hišo strahov – Noč čarovnic

noc-carovnic-remax.jpg

Zdaj, ko smo že resnično preko polovice oktobra, nekateri že odštevajo in komaj čakajo na najbolj grozno noč leta: Noč čarovnic oz. Haloween. Bi želeli ljudem, ki se bodo sprehodili mimo vaše hiše za noč čarovnic pregnati strah v kosti? Predstavljamo vam nekaj nasvetov za opremljanje na noč čarovnic.

Zunanjost

Nagrobniki: Povzročite vašim gostom prelet srhu z majhnim pokopališčem pred vašo hišo. Postavite majhne nagrobnike. Kako sami enostavno naredite nagrobnike, najdete na tej povezavi. Za groznejši učinek lahko namestite tudi kakšne plastične kosti, ki gledajo iz zemlje pri nagrobnikih.

Dim: naprava za dim zna biti precej draga, vendar lahko doda res izjemen učinek meglice tik nad tlemi. Spomnite se pokopališča iz videospota Michael Jacksona – Thriller.

Lanterna: Klasičen okras za Haloween – noč čarovnic. Nežna rumena lučka, ki poskrbi za strašljivo noto in rahlo osvetli pot za vaše goste.

Zvočni efekti: Škripanje z nohti po oknu, zvok brizganja krvi, smeh čarovnic. A moramo povedati še kaj več? Predvajajte zvočne efekte in svojim gostom še bolj preženite strah v kosti.

Notranjost

Priredite vzdušje: najpomembnejše pri hiši strahov je, da ljudje takoj, ko vanjo vstopijo, dobijo občutek, da so dejansko stopili v hišo strahov. Predvajajte kakšno teatralno glasbo, ki bo goste vodila skozi sprehod po vaši hiši. Zatemnite luči in prižgite nekaj svečk, saj boste s tem naredili pravo strašljivo atmosfero.

Pajčevina: Dekorativne pajčevine iz vrteksa lahko naredijo izjemen strašljiv, star efekt. Posušite tudi nekaj cvetja in ga pomešajte na mizah skupaj z umetnimi pajkovimi mrežami. V pajkove mreže lahko postavite tudi gumijaste pajke.

Kosti in ostalo: Če boste dodali kakšne lobanje ali kosti, bo vaša hiša resnično izgledala kakor stara in strašljiva. V primeru, da imate doma kakšen velik naslonjač lahko vanj namestite celotno okostje.

Slike/Fotografije: Naj se vaši gostje sprašujejo, če jim oči iz fotografije sledijo. Poglejte v lokalnih trgovinah za kakšne fotografije s starimi porteti, saj stari portreti hitro poženejo strah v kosti.

Kristalna krogla V trgovini poiščite kakšno kristalno kroglo ali pa jo naredite celo sami.

Duhovi: Vzem:ite tudi kakšne ekstra rjuhe in jih položite preko kakšni stoječih sobnih luči, saj bodo hitro izgledale kakor lebdeči duhci.

Otroške igrače: Zmeraj je nekaj strašnega na porcelanastih lutkah. Postavite kakšno lutko iz porcelana na najbolj neobičajno mesto. Postavite lahko tudi kakšne otroške igrače v obliki pentagrama.

Iščete hišo ali stanovanje zase? Želite prodati nepremičnino? Izberite svojega RE/MAX nepremičninskega posrednika na naši spletni strani www.re-max.si

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top