7 idej za notranji dizajn – RE/MAX natečaj

home1200x800.png

Izgled in sprememba izgleda vašega doma ga lahko naredi iz običajnega v izjemno neobičajnega. Pred kratkim je RE/MAX pozval oblikovalce prostorov k sodelovanju, da pokažejo svoje sposobnosti in ideje.

Prejetih je bilo na tone čudovitih dizajnov, mi vam jih razkrijemo sedem najbolj zanimivih.

Knjige in knjižna polica/omara

Uporaba mešanih materialov kovine in naravnih elementov hitro da možnost, da knjižno polico prepoznamo po njenih »platnicah«. Dodatki, kot so umetne ali prave zelene rastline, dodajo posebno dimenzijo in začinijo poličke. Dodatno lahko knjižne police okrasite s kakšnimi zanimivimi okraski ali z dišečimi barvno usklajenimi svečkami. Naredite si knjižno polico popolnoma po svoje.

Vhod in hodnik

Vhod in hodnik sta v bistvu prvi dve stvari, ki jih vi in vaši gostje prvi zagledate ob vstopu v dom. Zagotovite, da bo vaš vhod sam po sebi že izražal dobrodošlico in ustvarite atmosfero z dodatnim dekorjem. Zmagovalec tega natečaja je uporabil majhno mizico z rastlinami in stoli, kar je naredilo njegov dom bolj domač in prijeten.

Spalnica

Ko se kupec sprehaja po stanovanju in vstopi v spalnico, pričakuje udobne in relaksacijske predmete. Poskusite spalnico opremiti s kakšnimi majhnimi okrasnimi blazinami in z zanimivim lestencem kakor je to naredila zmagovalka natečaja urejanja spalnice.

Ogledala

Če imate v prostoru ogledalo, le to prostor izjemno poveča. Vi pa lahko na ogledalo pritegnete še posebno pozornost in ga okrasite s kakšnimi dodatki ali pa če vam prostor dopušča okrog ogledala namestite zanimive okraske.

Jedilniška miza

Ko pripravljate pogrinjek na jedilniški mizi si lahko privoščite tudi kaj več kakor minimalistično postavite prtička in krožnikov. Zmagovalka natečaja je mizo okrasila tudi z nekaj cvetlicami. Morda se vam bo zdelo preveč, lahko poskusite sami.

Razsvetljava

Zmagovalec natečaja je pokazal, da se lahko pri razsvetljavi kar poigramo. Razsvetljava z mešanico modernega in tradicionalnega lahko doda prostoru dodaten čar. S pravimi lestenci lahko poudarimo kakšne kote stanovanja, ki drugače ne bi prišli do izraza.

Kuhinja

Kuhinja je v bistvu srce vsakega doma. Zmagovalec natečaja za opremljanje kuhinje je uporabil izjemno dramatične barve za kuhinjo. Tako pridejo do izraza tudi nevtralne naravne barve. Za še bolj domač izgled vam priporočamo, da ne zakrijete oken, ampak pustite čim več naravne svetlobe v vašo kuhinjo in ji pustite da zasije.

Ste pripravljeni najti svoj novi dom? So vas nasveti zamikali, da bi opremili vaše novo stanovanje ali hišo? Poiščite vaš novi sanjski dom na naši spletni strani www.re-max.si

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top