Od poletne modrine in svežine do jesenskih odtenkov

Enostavni načini spremembe vašega dvorišča v kotiček, v katerega se bodo kupci enostavno zaljubili.

Dnevna svetloba upada, temperature se nižajo; čas je, da pokrijete žar, pospravite in zavržete rože ter položite vrtno pohištvo v shrambo. Nikar tako hitro! Ne pozabite, da je privlačnost dvorišča lahko prav tako pomembna kot privlačnost dovoza, sploh za potencialne kupce. S pravim pristopom lahko dvorišče ostane osrednji prostor za druženje vse do jeseni. Za vas imamo pet preprostih načinov, kako popestriti katero koli dvorišče, s čimer boste navdušili kupce, hkrati pa dvorišče pripravili na jesen.

Poslovite se od živahnih cvetnih listov in pozdravite, bordo cvetove!

Čudovito poletno cvetje je že zdavnaj izginilo, vendar to še ne pomeni, da bodo rastline do pomladi prepovedane. Čas je za prehod v sezonsko primerne rastline – veste, tiste, ki lahko prenašajo hladnejše noči, a še vedno uokvirjajo zadnja vrata s čudovito barvo. Mačehe so znane po preživetju v zimskem vremenu, tako da so tako stilske kot praktične. Se počutite kreativni? Razmislite o tem, da kakšno poceni leseno rastlinsko lestev obložite s svežimi zelišči ali jesenskim cvetjem.

Poiščite najboljši sedež v hiši

Prijetni dvosedi so bolj udobni kot kakšni plastični ali kovinski stoli – to je znano – vendar lahko tudi svoje obstoječe plastične stole opremite z blazinami in odejicami. S temi dodatki lahko popolnoma spremenite svoje dvorišče v jeseni. Barvne odejice lahko na vaših zunanjih sedežih služijo kakor vabilo, da se z njimi enostavno pokrijete in uživate v čudovitem jesenskem počitku.

Zberite se ob ognju

Veliki kresovi so lahko hit v poletnem času. Za vaše dvorišče si lahko omislite manjše kotle za kurjenje ognja, ki je lahko odlična spremljava jesenskih dni ali noči. Obstaja več možnosti kurjenja, kurjenje na drva, za lepši občutek ali pa kurjenje na plin za tiste, ki si želite takojšnje uživanje ob ognju. Da bi zagotovili varnost vas in vaših sosedov, pred nakupom odprtih zunanjih kaminov preberite pravila o požarni varnosti. Če vam misel, da bi imeli odprti ogenj na vaši terasi ni všeč, lahko razmislite o toplotni svetilki, ki vas bo prav tako segrela.

Vzemite igro v svoje roke.

Kadar prodajate svoj dom, le ta ne sme biti preveč poosebljen. Mora pa vseeno prikazovati vsaj delne znake življenja in domačnosti vašega trenutnega doma. Da bi dvorišče izgledalo kot prostor za bivanje, druženje in na koncu tudi za igro in zabavo, vključite kakšne elemente igre in zabave v sam dekor dvorišča. Ena takih iger in pripomočkov je igra Cornhole, kjer igralci mečejo majhne blazinice napolnjene s koruznimi zrni v luknje na leseni plošči, ki je rahlo privzdignjena od tal. Na mizo ali kakšen kavelj lahko obesite tudi daljnogled, ki bo kar klical po tem, da se ga uporabi pri opazovanju zvezd. V kakšen kot lahko tudi odložite kakšno žogo ali balinčke. Takšni pripomočki bodo potencialnemu kupcu pomagali prikazati toplino doma, ki si ga lahko ustvari na dvorišču, če se odloči za nakup.

Napeljite “vintage” žarnice za stilski občutek

Kdo bispoh pomislil, da se bodo tiste prevelike, staromodne žarnice vrnile v stilu – za modno teraso! Zunanje luči, odporne na vremenske vplive, so sedaj glavni element za oblikovanje privlačnega dvorišča podnevi in ​​ponoči. Takšne luči poskrbijo za razpoloženje, ustvarjajo zvezdasti ambient in zagotavljajo dovolj dodatne razsvetljave v posebno temnih nočeh. Te luči se lahko ovijejo okoli ograj verande, se napeljejo skozi pergolo ali preprosto visijo v zraku.

Želite prodati svoje prijetno dvorišče – in seveda tudi hišo? Dovolite, da vam lokalni RE/MAX posrednik pri tem pomaga.

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top