Preklopite na barve v vašem domu

Trenutni trend urejanja domov s sivimi in sedaj tudi z mešanico bež in sive lahko oteži navdih za dodajanje barve v vaš življenjski prostor. RE/MAX priporoča, da začnete z majhno, prostorno zasnovano sobo, kot je otroška soba ali soba za druženje.

Prilagodite svojo notranjost

Ni potrebe, da bi nakupovali kaj novega. Uporabite kar že imate. Ne bojte se dodati svetlo zelenega okvirja za slike in dodati nekaj barvitih blazin, ki dopolnjujejo dekor. Nenadoma boste postali mojster barv!

Izrazite sebe

Dramatična barva vam lahko pomaga narediti drzen izgled vašega doma. Poiščite steno v vašem domu, ki jo bodo obiskovalci videli takoj, ko prvič vstopijo v vašo hišo. Barva pove veliko o osebi – naj bo vaš najljubši odtenek na tej steni.

Pokažite svojo zbirko

Ne glede na to, ali gre za blazine, posodo ali vaze – barvita zbirka kaže usklajen videz. Poiščite navdih in začnite zbirati.

Ustavite se in poduhajte cvetlice

Cvetovi gredo z vsem. Z dodajanjem cvetja oziroma rož v vaš dom, lahko takoj dodate izstopajoče barve v vsak prostor. Čudovite vonj po cvetočih rožah je potem samo še bonus. Ne otežujte si dela, kupujte v lokalni trgovini ali pa preprosto vzemite šopek cvetlic, ko se naslednjič odpravite na nakupovanje v vašo najbližjo trgovino z živili.

Ste pripravljeni na novo barvno paleto v novem prostoru? Obiščite re-max.si in poiščite RE/MAX posrednika, ki vam bo pomagal poiskati popoln nov prostor za dodajanje barv.

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top