Poiščite dom za vse “prve”

Za naše življenje so značilni dogodki z oznako »prvi«: prve besede, prvi zmenki, prvi dom. Pri nakupu hiše, je ena velika vstopnica »prva«. Predstavljajte si tople spomine, ki jih boste ustvarili, ko boste uporabljali besedico »prvi«.

Mladoporočenci, ki se prvič odločate za skupen nakup nepremičnine? Gostite svoj prvi Božični večer v okrašeni jedilnici ali obesite svojo prvo družinsko fotografijo.  Poiščite popolno ograjeno dvorišče in svojega prvega kužka, svojega prvega hišnega ljubljenčka.

Uporabite svoje znanje in veščine ter prvič izdelajte pasjo hišico za prvega ljubljenčka.

Postavite svoje prve goste v idealno sobo za goste. Toplota, ki jo boste občutili, ko boste prvič delili svoj novi dom s prijatelji in družino je neprecenljiva.

Od prvih dni šolanja do prvih avtomobilov, ne pozabite na otroke. Nekatera naselja dovolijo tudi bazene, ki so odobreni za otroke. Vsebujejo tudi velika dvorišča, vendar ne pozabite na nedokončano klet ali podstrešje za tiste prve znake najstništva 😊

Najboljši del o “prvih” je, da ne “trajajo”. Popoln dom vas bo na začetku, na koncu in v vsakem trenutku obdajal z veseljem.

Poiščite dom za vse svoje »prve« besede in dogodke. Poiščite svojega prvega RE/MAX posrednika.

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top