Prednovoletno druženje na zabavi RE/MAX Slovenije

December je že na pragu in za mnoge predstavlja najlepši čas v letu. Veseli december, kakor ga nekateri radi imenujejo, se pozna tudi v marsikaterem podjetju. Vse postane ekstra bolj sproščeno in veselo, tudi vzdušje v naših agencijah. Kljub precej aktivnemu in delovnemu koncu leta je tudi vzdušje v naših agencijah že postalo decembrsko.

Kakor pa se za podjetje v veliki razsežnosti spodobi, smo tudi mi priredili prednovoletno srečanje za našo celotno RE/MAX ekipo v Sloveniji. Odličen čas, ko se lahko vsi RE/MAX posredniki srečajo in podružijo, izmenjajo izkušnje, zabavne in manj zabavne zgodbe iz vsakodnevnega poslovanja. Glede na to, da je članov pri RE/MAX Sloveniji že preko 95, je takšno druženje še bolj priročno in nujno, da se vsi srečajo in skupaj zabavajo.

Tokrat smo priredili prednovoletno zabavo v čudovitem ambientu restavracije Argentino v BTC-ju v Ljubljani. Po zdravici in odlični hrani iz argentinske kuhinje pa je sledil še čas za ples. Za odlično glasbo je tokrat poskrbel DJ YOCO.

Poglejte si nekaj fotoutrinkov našega prednovoletnega srečanja članic in članov RE/MAX Slovenije.

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top