Nekaj načinov kako svojo garažo spremenite v odločilno točko nakupa

Beautiful-Garage-Door-Accessories.jpg

Vaša garaža je lahko multiuporabna: kot prazno parkirno mesto za parkiranje avtomobila in skladišče za čez leto nabrane predmete, ali pa se uporabi kot uporaben prostor za sveže pečene lastnike novih domov. Ko s svojo garažo pristopite na trg, boste zagotovo hoteli, da je vaša garaža slednje od naštetega.

Kreirajte domači skladiščni center

Garaža je lahko odličen prostor za shranjevanje zadev, ki jih ne potrebujete vsak dan. Glede na velikost vaše garaže, imate na voljo kar nekaj možnosti:

Stropni prostor za shranjevanje: je perfekten za shranjevanje v majhni garaži. Celotno zadevo in sistem lahko izdelate in načrtujete sami. Tako boste najbolje izkoristili svojo garažo.

Perforirana plošča: takšne perforirane ploskve, ki jih privijačite na steno so enkraten način kako pridobiti na prostoru in s pomočjo kavljev na plošče obesiti različne predmete. Na plošče lahko obesite vse od orodja do koles. Ploskve lahko namestite od tal do stropa in tako izkoristite ves stenski prostor za obešanje različnih predmetov.

Poličke: namestitev preprostih poličk na katerokoli steno v garaži vam da na voljo veliko odlagalnega prostora. To je enostaven projekt za »naredi si sam« in je odvisen samo od vaše domišljije in tega, kakšen les in nosilce boste kupili. Za les lahko uporabite tudi kakšne kose stare lesene ograje ali pa kupite razrezane lepljene deske in jih pritrdite na stenske kovinske nosilce. Poskrbite edino za to, da bodo nosilci dovolj močni za tisto kar želite odlagati na policah. Seveda pa ne pozabite na vodno tehtnico 😉

Tla iz umetne mase

Najverjetneje ste videli že v kakšnih večjih garažah in avtosalonih tla iz umetne mase, ki izgledajo odlično. Takšna sestavina ni samo za profesionalno uporabo, ampak jo lahko enostavno položite tudi v svoji garaži. Končni izdelek izgleda lepo, je močan in obstojen, hkrati pa zmanjša drsenje in padce ob mokrih tleh.

garazna-tla

Ker so tla v garaži izpostavljena večjim obremenitvam lahko hitro pride do razpok in obrab. Zato je primerna obloga za garažna tla ravno umetna masa, katera doda obstojno in močno plast.

Najboljše pri tem pa je, da lahko te vrste tal položite sami. Če se vam pa ne da s tem ukvarjati ali enostavno nimate časa, lahko najamete strokovnjake za takšne vrste del.

Garažo lahko spremenite v otroško igralnico

Če živite v območju, kjer je več družin, lahko garažo spremenite tudi v otroško igralnico. Če ste že položili umetno maso, ste poskrbeli že za to, da se vašim otrokom ne bo drselo. Namestite lahko še nekaj dodatnih igral:

  • Zložljiva klopca na kateri bodo otroci lahko risali
  • Nizka ograjica z vratci, s katero lahko ločite igralni del garaže od ostalega dela
  • Stene opremite z risalnimi tablami

Če prodajate hišo, lahko z garažo privabite več potencialnih kupcev

Če prodajate hišo in imate zunanjo garažo oz. garažo katera vrata gledajo na dovoz do vaše hiše morate obvezno storiti naslednje:

  • S tlačnim čistilnikom očistite vrata garaže – presenečeni boste koliko umazanije in prahu se nabere na okencih garaže
  • Če imate lesena vrata jih prebarvajte in osvežite.
  • V skrajnih primerih se lahko odločite tudi in v celoti zamenjate garažna vrata

garazna-vrata

S tem svoja garažna vrata spremenite v ključno točko odločitve nakupa. Ne bo vam vzelo veliko časa in najbrž tudi ne veliko denarja. Če želite še več idej za vaše prostore in kako lahko izboljšate dom, preden ga prodate, se posvetujte z našimi RE/MAX svetovalci. Poiščite jih na www.re-max.si

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top