Pogosto vprašanje kupca prodajalcu: “To ostane ali vzamete s seboj?”

basketball-na-dvoriscu.jpg

Težje, nerodnejše stvari so lahko zares nepraktične za pakiranje in selitev. Prav tako pa znajo biti ovira potencialnim kupcem. Morda jih ne želijo v stanovanju in bi želeli, da jih vi kot prodajalec, odnesete iz stanovanja oz. hiše. Če ste se pripravljeni ločiti od kakšnih večjih predmetov od katerih je nekaj naštetih spodaj, se posvetujte s svojim nepremičninskim posrednikom in naj jih na lep način vključi v ponudbo, kakor posebne značilnosti nepremičnine.

Košarkarski koš na dvorišču – To je vsekakor uporaben predmet in zna priti prav kupcem, ki imajo družino ter mlajše otroke. Igra košarke je vsekakor dober način za družinsko ali sosedsko druženje med vikendom ali ob poletnih večerih.

Trampolin – Še en družinski predmet, ki je lahko v veliko veseljem otrokom potencialnih kupcev. Seveda v kolikor ni že precej zdelan in zarjavel.

Pralni stroj/Sušilni stroj – Za kupce lahko takšna naprava predstavlja veliki plus, če je naprava delujoča. Saj tako ne potrebujejo skrbeti in preseliti svoj obstoječi pralni ali sušilni stroj.

Poličniki in omare v garaži – Ko začnete pakirati in začenjate z izselitvijo iz svojega doma, ki ste ga uspešno prodali, vam je lahko tudi v veselje, da vam ni potrebno demontirati vseh polic, ki ste jih namestili v garaži. Dodatni odlagalni prostori v garaži pa bodo novemu kupcu še kako prišli prav.

Otroška varovala – Možnosti, da boste odstranili vse zaščite vtičnic ter omaric in jih odselili v novi dom so pravzaprav zelo majhne. Bolje je pustiti takšne zadeve v stanovanju ali hiši tako bo novi kupec videl, da ste dejansko poskrbeli za varnost v vašem stanovanju in bo za to tudi imel boljši občutek v svojem novem domu.

Vendar bodite vsekakor pripravljeni, da lahko kupec vašega doma zmeraj reče »Ne« takšnim predmetom in ima željo, da jih ob selitvi tudi odstranite iz stanovanja ali hiše. Vsekakor se o takšnih predmetih pogovorite s svojim kupcem. Naj bo jasno določeno kaj ostane in kaj boste odpeljali s seboj.

Mislite, da če pustite v stanovanju pralni stroj in sušilni stroj, da bo to dejansko pripomoglo k višji ceni vašega doma? Kaj pa vaše police v garaži? Obrnite se na našega RE/MAX posrednika in vam bo pomagal pri določanju cene, ter pri odločanju kaj bi bilo vredno pustiti v samem stanovanju. Naše posrednike najdete na naši spletni strani www.re-max.si

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top