Kako pripraviti domačo telovadnico?

Za nekaj telovadbe vam res ni potrebno narediti veliko. Prekinitev članstva v telovadnici za telovadbo v vašem domu se zagotovo splača.  Vrednost je v zasebnosti, svobodi, udobju, času učinkovitosti in stroškov! Tu je 5 preprostih korakov za izdelavo popolne domače telovadnice.

Naredite nekaj prostora

Ugotovite, katere vaje so prave za vas in poiščite prostor, ki ustreza vašim potrebam. Ali boste dvigovali uteži, delali jumping-jack skoke ali se enostavno raztezali? Dodatna spalnica, garaža ali celo neuporabljen kotiček dnevne sobe bodo zagotovo prišli prav za takšen način telovadbe.

Razmislite o ambientu

Poskrbite, da se boste v vaši domači telovadnici počutili res kot doma! Dodajte rastline za razstrupljanje zraka. Na steno namestite kakšno ogledalo, da vizualno povečate prostor. V prostor namestite tudi kakšen zvočnik, televizor ali prostor za računalnik preko katerega lahko predvajate glasbo ali filme.

Prostor za odlaganje pripomočkov

Odločite se, katero opremo boste potrebovali na podlagi vaših osebnih ciljev fitnesa. Teža, stroji, tekalne steze in vreče za boksanje so vedno odlične možnosti, vendar večja oprema ni obvezna. Proste uteži, podloge za vadbo in vrvi za skakanje so vsestranski, manjši in vsekakor cenejši pripomočki. Veliko vaj lahko počnete tudi brez opreme.

Organizacija

Poiščite način za učinkovito shranjevanje zvočnikov, DVD-jev in opreme, ko jih ne uporabljate. Police in predali vam lahko pomagajo ostati organizirani brez žrtvovanja stila vašega doma.

Uporabljajte prostor!

Bodite marljivi pri uporabi domače telovadnice. Priprava in oprema prostora je samo polovica dela, zato se prepričajte, da ga uporabite dobro!

Iščete hišo z možnostjo domače telovadnice? Z izkušenim RE/MAX posrednikom bo to lažje. Poiščite nas tukaj.

 

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top