Ali v moji hiši straši? 6 srhljivih načinov, da izveste, če v vaši hiši straši

Misliš, da ponoči slišiš kakšen šepet? Prisluhni bližje in pozornejše. A te skrbi kakšno hladno mesto v katerem kotu tvoje hiše? Morda je duh. Če je vaš ljubljenček vedno jokal in strmel v vogal, je morda čas, da se izselite! Uporabite te teste, da si odgovorite na vprašanje, ali v moji hiši straši?

Uporabite snemalnik zvoka.

Postavite se v sobo, kjer mislite, da straši. Vključite snemalnik na snemanje in duhu zastavite vrsto vprašanj. Nato zapustite sobo, da bo duh lahko odgovoril. Poslušajte posnetek in slišali boste majhen glas.

Naredite fotografijo.

S prostim očesom ne moremo zaznati in videti duhov okrog nas. Uporaba fotoaparata z bliskavico povzroči osvetlitev duha. Sprehodite se po vaši temačni hiši in jo fotografirajte z bliskavico in si pozneje oglejte fotografije, kjer so vidne kakšne nenavadne sence.

3. Prenesite aplikacijo.

Sistemi za zaznavanje duhov so lahko danes izjemno dragi, toda zahvaljujoč moderni tehnologiji lahko vaš pametni telefon za vas opravi vse to delo. Nekatere aplikacije imajo radarski mehanizem, ki lahko zazna kje v vašem domu se pojavijo izbruhi energije. Lahko je to mesto na vašem podstrešju, kjer se dva majhna duhova igrata skrivalnice.

4. Uporabite ploščo za komunikacijo z duhovi.

Plošče za komunikacijo z duhovi niso samo za otroško igračkanje. To je preizkušen način komuniciranja s tistim, ki morda preganjajo vaš dom.

5. Opravite energetski pregled.

Pridobite si termalno slikovno kamero in opazili boste, kje v hiši stoji duh. Pripravite se na srh in jok, ko boste na fotoaparatu videli temno modro obliko osebe, ki lebdi nad vašo posteljo.

6. Naj vaš nepremičninski posrednik preživi noč v vaši hiši.

RE/MAX posredniki so posebej blagoslovljeni s šestim čutom. Morda vi ne boste mogli videti duha deklice, ki se skriva v vaši kuhinji, vendar verjamite, da bo ga vaš RE/MAX posrednik videl. Če vaš RE/MAX posrednik ne more preživeti noči v vašem domu, potem ste lahko prepričani, da v vaši hiši straši.

Malo za šalo, malo za hec 😉

 

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top