Z nekaj nasveti lahko izboljšate izgled vašega doma

600x400puppy.png

Iščete inspiracijo za dramatično spremembo in izboljšanje vašega doma? Predstavljamo vam nekaj predlogov, ki vam ne bodo vzeli ne veliko časa in tudi ne veliko denarja.

Popravite vhod

Vhod v vaš dom je prva točka s katero se kupci srečajo in z nekaj enostavnimi spremembami lahko le tega postavite na višji nivo. Speskajte in prebarvajte vhodna vrata ali investirajte v nova. Dodate lahko tudi nekaj novih dodatkov, kot so hišna številka, kljuka, stikalo za zvonec ali trkalo. Na vsako stran vhoda lahko postavite tudi kakšno rastlino in s tem izpopolnite sliko.

Izboljšajte kuhinjske omarice

Ni vam potrebno kupiti novih kuhinjskih omar in predalnikov. Dodajte svežo plast barve ali folije ali pa enostavno zamenjajte držala, ročaje za odpiranje predalnikov.

Okrasite strop in vrata

Okrasni zaključki na vašem stropu so lahko enostaven in izjemno lep dodatek h karakterju vašega doma. Če nimate izkušenj in orodja za izrezovanje lesa, nikar ne skrbite. V trgovinah, kjer imajo tudi razrez lesa, vam lahko po vaših merah izrežejo tudi zaključne in okrasne letve za strop.

Preglejte majhne stvari

Presenečeni boste kakšno razliko lahko naredi v stanovanju zamenjava starih stikal z novimi ali starih vratnih kljuk z novimi. Že s takšnimi malenkostmi lahko popolnoma spremenite izgled in vrednost svojega doma.

Naj vaša domišljija ne pozna meja. Če pa se vam zgodi, da boste ostali brez idej, povprašajte svojega posrednika ali posrednico za kakšen nasvet glede preureditve ali prenove doma. Svojega posrednika poiščite na www.re-max.si

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top