Vraževerje, stigme in hiše v katerih straši

crna-macka.jpg

Vraževerje, nadnaravnost in stigme – vse te neverjetne, nenaravne, morda tudi neresnične zadeve imajo lahko veliki vpliv na to kako se bo naš dom obnesel na trgu. Medtem, ko lahko nekoga misel na hiše v katerih straši in na duhce kot cimre prestraši in odbije od nakupa hiše, lahko nekoga drugega ravno to privlači. Kaj pa ima sreča s tem? Berite naprej in izvedeli boste.

Hiše strahov

Veliko ljudi se bo strinjali, da živeti v hiši v kateri je kdo bil umorjen predstavlja določeno srhljivost in lahko kar hitro bodoče kupce požene v beg od takšne nepremičnine. A to velja za hiše strahov oz. hiše v katerih bi naj strašilo? Če verjamete ali ne v paranormalna dogajanja, lahko vedenje o čem takšnem zagotovo vpliva na vašo odločitev o nakupu takšne nepremičnine. Kupci pozor: prodajalec nima nobene pravne zaveze, da vam pove o kakšni stigmi. Zaskrbljeni in skrbni potencialni kupci morate biti proaktivni in spraševati prodajalca vse kar vas o nepremičnini zanima. Če ste v dvomih, vprašajte sosede 😊

Srečne in nesrečne številke

Nekateri prisegajo na numerologijo, medtem ko imajo nekateri logične ali nelogične razloge za ali proti nekaterim številkam. V zahodnem svetu je številka 7 znana kot zelo srečna številka, 13 pa prinaša slab prizvok in energijo. Mnogi investitorji bodo preskočili številko 13 in na naredili trinajstega nadstropja, da bi se izognili ne prodaji stanovanj v tem nadstropju. Naslov, objava oglasa ali ponudba dana na petek 13. lahko prinese slabe vibracije.

Feng Shui

Osnove Feng Shui stila izvirajo iz Kitajske kulture. Osredotoča se na okolje in nam omogoča, da energija v našem okolju teče kakor bi po kitajski kulturi morala teči, da smo lahko srečni in zdravi. Že samo pri vhodnih vratih in stopnišču se lahko zaplete pri Feng SHui-ju. Glavna in zadnja vrata ne smejo nikoli biti vzporedna, saj to omogoča dobri energiji, da odteče izjemno hitro mimo, skozi hišo oz. stanovanje. S to energijo pa odteče tudi sreča, zato je po Feng Shui metodi potrebno biti pazljiv glede postavitve vrat.

Imejte te zadeve v spominu tako v primeru, če prodajate nepremičnino ali kupujete nepremičnino. Če pa ste človek, ki ga te zadeve ne ganejo lahko kar hitro ponudite dobro ponudbo in kupite tudi izjemno čudovito nepremičnino, ki lahko postane vaš novi dom.

Za pomoč pri iskanju vašega sanjskega doma pokličite RE/MAX nepremičninskega svetovalca. www.re-max.si

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top