Nekaj nasvetov za pripravo sobe za goste

Soba-za-goste.jpg

Z neverjetno hitrostjo se bliža mesec december. Veseli mesec, mesec družinskih srečanj, mesec praznikov in mesec v katerem se mrzlično pripravljamo na silvestrovanje. Nekateri k sebi domov verjetno tudi povabite goste, družino iz bolj oddaljenih krajev oz. tujine. Da se bodo vaši gostje pri vas počutili kar se da domače, smo vam pripravili nekaj nasvetov kako lahko to dosežete z vašo sobo za goste.

Ponudite gradivo za branje

Svojim gostom lahko na nočno omarico nastavite kakšne novejše revije o avtomobilizmu, o opremljanju doma ali nasvetih za kakovostno življenje (Kakovost bivanja). Vsekakor je večji plus, če svoje goste že poznate in veste kakšne stvari jih zanimajo, tako jih lahko razveselite s kakšno revijo ali knjigo, ki bi jih resnično zanimala. Saj veste, tako za branje pred spanjem.

Dodajte rože

V sobo za goste dodajte preprosta cvetlični aranžma ali kakšno vazico s svežim cvetjem.

Poskrbite za stol

Poskrbite za to, da bodo vaši gostje tudi v sobi za goste imeli možnost, da sedejo na stol in tako morda tudi preživijo nekaj časa zase, morda tudi zaradi kakšnega dela, ki ga opravljajo ali pa samo tako, da si oddahnejo od prazničnega kaosa.

Dostop do interneta

Poskrbite za enostaven in hiter dostop do brezžičnega omrežja za internet (WI-FI). Nekateri routerji vam že v osnovi ponujajo, da za goste nastavite drugo omrežje z enostavnejšim geslom. Če pa tega ni, pa poskrbite, da bo listič z geslom za wi-fi nekje nalepljen na vrata v sobi za goste.

Če so vaši gostje kaj pozabili prinesti s seboj…

Jim lahko za nujne primere nastavite majhno košarico z nujnejšimi zadevami kot so zobna pasta, šampon, gel za tuširanje, vatirane palčke in podobno.

Omare v sobi naredite funkcionalne

Ne pozabite izprazniti kakšnega dela ali celotno omaro, tako da si bodo vaši gostje lahko zložili kakšne njihove obleke v omaro, v primeru, da ostanejo dlje časa in ne bi želeli imeti zmečkanih oblek v kovčku.

Nastavite sveže brisače

Gostom v sobi nastavite dovolj svežih brisač za tuširanje, tako da ne pride do nerodnega iskanja brisače tik preden se bodo odločili skočiti pod tuš.

Je vaša soba za goste vaša dnevna soba in vaš kavč? Morda pa je čas, da poiščete kakšno večje stanovanje? Začnite pri RE/MAX-u 😉

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top