Štirje nasveti za odličen domači kino

Ustvarjanje domačega medijskega centra pomeni, da vam nikoli več ne bo treba gledati filma z motečim moškim v sosednji vrsti v kinu, ki govori cel čas filma (razen če ste seveda poročeni s takšnim). Za začetek nekaj kratkih nasvetov.

Dobro premislite o akustiki.

Izberite sobo s čim manj okni in vrati, da v sobo pride čim manj zunanjega zvoka iz okolice. Upoštevajte, da strop, ki je obokan, ne bo dobro vplival na akustiko prostora.

Zaslon ali platno postavite strateško.

Če želite najti optimalno razdaljo do zaslona, ​​velja splošno pravilo, da velikost diagonale televizorja oz. zaslona ali platna v centimetrih pomnožite z dva.

Kokice? Seveda!

Ko se namestite na sedeže domačega kina, ne boste želeli hoditi vse do kuhinje do večjih osvežitev. Razmislite o kakšni napravi za hitro izdelavo kokic. Tudi kakšen mini hladilnik vam lahko pride prav v prostoru kjer imate prostor za multimedijsko uživanje.

Prostor primerno okrasite.

Okvirite nekaj najljubših filmskih plakatov ali kakšnih najljubših filmskih utrinkov in jih obesite na steno.  Okolju lahko dodate tudi kakšen starinski filmski kolut ali kakšno vedro za kokice.

Si v svojem novem domu želite poseben prostor, ki bi ga lahko preoblikovali v sobo z domačim kinom? Pogovorite se z našimi posredniki in ugotovite kaj je v naši ponudbi primernega za takšen podvig. Seznam naših posrednikov najdete na tej povezavi: RE/MAX Nepremičninski posredniki

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top