Od PRODAMO do PRODANO: vaš seznam želja je naš seznam opravil

maxresdefault.jpg

Veliko ljudi ima idejo in vizijo kako bi naj izgledal njihov sanjski dom. Zmeraj ni mogoče dobiti vsega kar bi si želeli v svojem domu. Kako pa se lahko tem sanjam približate? Sodelujte z izkušenimi nepremičninskimi strokovnjaki. Zraven stvari, ki naredijo vaše iskanje sanjskega doma uspešne, RE/MAX svetovalci poznajo tudi podrobnosti kot so:

Soseska

Vaš posrednik vam bo lahko podal informacije glede soseske za katero se zanimate, od možnosti za športne aktivnosti do prihajajočih projektov v bližini vašega novega doma, ki bi lahko vplivali na vrednost vaše nove nepremičnine.

Najboljša odločitev za vaš “žep”

Z večjim poznavanjem trga in vaših želja, vam lahko vaš posrednik pomaga pri tem, da za svoj razpoložljiv cenovni okvir najdete naredite najboljšo odločitev. Kadar kupujete novi dom z določeno denarno omejitvijo, vam lahko posrednik svetuje katere nepremičnine so v vaših cenovnih okvirih.

Kako prihraniti čas

Vaš posrednik bo za vas opravil veliko zadev, ki bi vam po nepotrebnem jemale vaš dragocen čas. Ne zapravite preveč časa z brskanjem po spletu ter iskanjem informacij o različnih nepremičninah. Naj to za vas opravi vaš posrednik.

Kako se pogajati

Posredniki so opravili že mnogo prodaj in tako izurili svoje sposobnosti pogajanj glede cene. Vedo kako preučiti in v trenutku prebrati okoliščine, ter kako in kdaj uporabiti pravilno taktiko, da bi lahko dobili dobro ceno.

Če ste pri iskanju nove nepremičnine zaupajte posrednikom z izkušnjami in znanjem. RE/MAX posrednik vas bo vodil skozi celoten postopek. Poiščite svojega posrednika na www.re-max.si

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top