Nova stanovanja v osrčju Gorenjske

Nov sodoben stanovanjski objekt, imenovan Gorenjski sonček, je večstanovanjski objekt v Hrenovci, eni izmed najbolj slikovitih lokacij v središču Jesenic. Hrenovci vrača prvotno lepoto, ter daje Jesenicam novo svežino in utrip sodobnosti. Objekt je sestavljen iz štirih vila blokov, v katerih je 62 stanovanj, 66 urejenih zunanjih in 44 notranjih parkirnih mest, ter zunanja polnilna postaja za električna vozila. Poleg blokov je urejena zelenica z otroškim igriščem. Objekt se nahaja v neposredni bližini šole, vrtca, občine, železniške postaje, nakupovalnega središča in ostale infrastrukture.

soncek_bg

Gorenjski sonček

Na severni strani objekta je zgrajen nov nadhod, ki bo povezal več desetletij ločeni severni in južni del Jesenic. Pešpot bo vodila od prireditvenega centra čez železniško progo in se nadaljevala čez območje Hrenovce do muzejskega kompleksa Stara Sava. Nadhod nad železniško progo bo novonastalo sosesko odlično vpel v strukturo celotnega mesta, hkrati pa vzpostavil novo prečno povezavo, ki je mestu do zdaj manjkala.

Posebej za nakup stanovanjskih enot Gorenjskega sončka je pripravljena ugodna ponudba stanovanjskih kreditov Abanke d.d..

Vabimo vas na ogled vzorčnih stanovanj, ki jih je investitor opremil v sodelovanju z Lesnino in občutili boste svoj novi dom.

Za več informacij in dogovor za ogled nas pokličite na telefonski številki:
068 633 337 (Zoran Jovičič) in
041 707 038 (Lili Stare) ali
na brezplačno telefonsko številko 080 73 15.

Share this post

One Reply to “Nova stanovanja v osrčju Gorenjske”

  1. marina pravi:

    Kdaj točno bo ta novogradnja končana? IN ali se sličajno ve približna cena za kvadratni meter?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top