NOVICA: Strateško razvojni sestanek članov RE/MAX Slovenija

Kakor vsako leto je tudi v začetku letošnjega leta 13. in 14. februarja pri RE/MAX Sloveniji potekal strateško razvojni sestanek članov RE/MAX Slovenija. 13. februarja so se srečale agencije/posredniki V dela Slovenije in  se je odvijal v prostorih agencije RE/MAX Premium v Celju. Na sestanku je direktor RE/MAX Slovenije, Igor Horvat, predstavil smernice in novosti, ki jih bo prineslo leto 2019. Janja Čeh Horvat, izvršna direktorica, je v svoji predstavitvi predstavila pretekle dogodke, ki so zaznamovali leto 2018 in dogodke, ki se obetajo v letu 2019. Eden izmed teh izpostavljenih dogodkov je zagotovo RE/MAX Evropska konvencija, ki se bo v letošnjem letu odvijala na Malorci, kjer bodo za dogodek pripravili kar celotno RE/MAX vas.

Vasja Crnjakovič, vodja RE/MAX agencije v Mariboru in Celju je prikazal statistične podatke za preteklo leto. Predstavil in razložil je tudi na katerih aktivnosti nepremičninskih posrednikov bo poudarek v letu 2019, da bo storitev posrednikov še kakovostnejša in še bolj prilagojena našim strankam.

 

 

V svoji predstavitvi o družbenih omrežjih za nepremičninske posrednike je Tadej Premužič predstavil podatke o tem kako so družbena oz. socialna omrežja vedno pogosteje in množično vpeta v poslovni svet. Izpostavil je nekaj dobre prakse, ki se je posredniki že poslužujejo in prikazal način dela s pomočjo socialnih medijev za namen kakovostnejše storitve posrednikov RE/MAX Slovenije.

 

 

V četrtek, 14. februarja se je sestanek odvil tudi za agencije V in osrednjega dela Slovenije. Svoji predstavitvi sta v Ljubljani prispevala tudi Vesna Čeh, namestnica vodje agencije RE/MAX Vogal, Ljubljana in direktor RE/MAX Commercial, Boris Tuma, ki je predstavil aktualne dogodke iz trga poslovnih nepremičnin.

Na koncu obeh strateško razvojnih sestankov smo zaploskali in čestitali tudi vse najboljšim posrednikom za leto 2018.

V nadaljevanju si oglejte tudi fotogalerijo obeh dogodkov.

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top