POROČILO: RE/MAX že sedmo leto zapovrstjo na prvem mestu

Entrepreneur revija je izdala lestvico franšiz sveta. RE/MAX je med vsemi franšizami na lestvici Franchise 500 zasedel 5. mesto. To pomeni dvig iz 10. mesta v letu 2017, 21. mesta v 2016 in 75. mesta v 2015

DENVER – RE/MAX, LLC, ena izmed svetovnih vodilnih franšiz nepremičninskega sveta je ponovno na vodstvenem mestu poročila 2019 Franchize 500 revije Entrepreneur. Sedaj je RE/MAX vodilna nepremičninska franšiza že kar sedmo leto zaporedoma.

Več kot 1000 franšiz je bilo v novem poročilu in franšiza RE/MAX je bila izbrana za najboljšo franšizo na nepremičninskem področju zaradi njene rasti, finančne moči, stabilnosti in zaradi moči same znamke v letu 2018. Že 16. v dvajsetih letih je RE/MAX zasedel prvo mesto med nepremičninskimi franšizami.

CEO RE/MAX-a, Adam Contos je povedal, da je RE/MAX leto za letom vodilen pri svojih tekmecih. Dodal še je: »Resnično smo številka ena v nepremičninah. Strokovnjaki iz industrije želijo izkusiti konkurenčne prednosti moči naše blagovne znamke, progresivno usposabljanje na zahtevo, tehnologijo in nedosegljiv globalni odtis.”

Lestvica Franšiza 500 velja za najstarejšo in najbolj celovito franšizno razvrstitev na svetu. Podjetja so ocenjena po enakih merilih, vključno s stroški in pristojbinami, velikostjo in rastjo, podporo, močjo blagovne znamke ter finančno močjo in stabilnostjo. Da bi bili upravičeni, morajo dajalci franšize iskati nove franšize v Združenih državah Amerike ali Kanadi in imeti najmanj 10 enot, ki bodo odprte in delovale od 31. julija 2018, z vsaj eno franšizo v Severni Ameriki.

Iz ene pisarne, ki se je odprla leta 1973 v Denverju, Coloradu., Je RE/MAX prerasel v globalno nepremičninsko mrežo z več kot 120.000 prodajnimi sodelavci v več kot 100 državah.

Obiščite RE/MAX agencijo v Sloveniji. Poiščite svojega posrednika na www.re-max.si

Kliknite za prenos poročila

Vir: remax.com

 

 

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

scroll to top